Hakkımızda

Tasarımcım yeni kurulmak ile beraber hem yardımlaşma hem de birçok konuda bilgi vermek üzere kurulan bir forum sitesidir. Sitemizin birçok konuda yardım sunduğu grafik tasarım, freelancer uzmanlaşması ile çok fazla kitleye hitap etmesi en gözde özeliklerinden biri olmaktadır.
Yardıma ihtiyacınız olan bir konuda ders görme niteliğinde kendinizi geliştirebileceğiniz bir ortam sunmaktayız. Kendinizi geliştirmek istiyor ya da hizmet almak veya hizmet görmek istiyorsanız, Tasarımcım tam da bu özellikleri barındıran bir forum sitesi. Yardıma ihtiyacınız olan bir konu hakkında bizim sitemizde olmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda iş imkânı konusunda kendinizi geliştirebileceğiniz bir odak noktasına ulaşmanızı sağlıyoruz.
Günümüz dijital dünyasında artık işlerin ve işverenlerinin tercihi olan birçok konuda bizimle yeni bir iş hayatına adım atabilir ya da bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Web tasarım dünyasının genişliği ile kendine olan katkınızda tasarımcım, sizler için grafik tasarım bilginizi arttırmak için de varlığını sürdüren ve sürdürecek olan yeni fakat dünyaya geniş bakan bir site. Sizlerin de freelancer çalışma ortamı bulduğunuz, geliştikçe daha fazla bilgi birikiminizin olacağını kurulduğumuz andan itibaren hedefliyoruz.
Tasarımcım yenilikleri daima takip eden, takip ettiği her durumunda üstüne yeni bilgiler katan bir site olma yolunda emin adımlar ile yürüyor. Sizde grafik tasarım konusunda, ya da freelancer imkânı konusunda forum sitemizden yardım alabileceğiniz gibi yeni her türlü bilgiye de sahip olabilirsiniz. Amacımız yenilikleri daima takip etmek ve siz katılımcılarımız ile daha güzel bir noktada dijital dünyanın kapılarını beraber açmak.
Tasarımcım ile siz de yeni bilgiler edinebilir, edindiğiniz bilgileri iş hayatınız noktasına getirebilirsiniz. Hayatın dijital dünyada yaşandığı bu dönemde sizlerim en iyisini hak edeceğiniz tasarım sitemiz ile daha güzel kapıların açılmasını sağlamak amacıyla emin adımlarla yürüyoruz.
Tasarımcım ile bir iş konusunda yardıma ihtiyacınız olduğu an da bilgi birikimi olan insanlarla iletişime geçebilirsiniz. İş konusundaki yükünüzü azaltabilir, daha hızlı ve emin adımlar ile yürüyebilirsiniz. Günümüz web dünyasında ihtiyacınız olan grafik tasarım katkısı ile tasarımcım bilgilerinizi daha çok kuvvetlendirmek için var olan ve sizlere ihtiyaçlarınız konusunda en iyisini vaat eden bir sitedir. Photoshop ya da Adobe programlarına hâkim olarak kendi işinizde en iyisini hedefleme yolunda tasarımcım sizinle beraber.
Siz de bilgi birikiminizi arttırmak istiyor ve hem kendinizi geliştirirken çalışmak ya da bir tasarım yaptırmak istiyorsanız tasarımcım bir tık uzağınızda.

Başa dön tuşu